Theaterweek in de zomervakantie 2021

In een week een voorstelling maken: dat doe je tijdens de vakantietheaterweek in de zomervakantie. Wat gaan we doen? In deze week ga je onder begeleiding van drie vakdocenten aan de slag met Repelsteeltje. Iedere dag krijg je les in zang, toneel en werk je aan het decor en de kostuums. We sluiten de week af met een spetterende show, waarin je kan laten zien waar je de hele week mee bezig bent geweest.

 

Johan van der Zwet, docent Muziek
In 2009 ben ik afgestudeerd als Docent Muziek op het conservatorium in Rotterdam. Ik geef muziekles in het Speciaal Basisonderwijs. Daarnaast hou ik heel veel van theater maken en liedjes schrijven. Zo heb ik bij Jeugdtheater Hofplein gewerkt, was ik voorstellingsleider bij Ciske de Rat en dirigeer ik een popkoor.

Ali Hendriksen , docent Theater
Na het afronden van mijn zangstudie bij Cora Canne Meijer in 1997 heb ik een eigen zangpraktijk voor kinderen, jongeren en volwassenen in zowel klassiek en opera als pop en musical opgezet. Sinds 2018 geef ik bij Heuvelrug Muziekschool Doorn diverse leuke cursussen om je talent te ontdekken in zang en theater. Als theatermaker/regisseur doe ook ik projecten in het onderwijs. In 2011 heb ik de master evenementenprogrammeur behaald bij ArtEZ Arnhem en organiseer ik als producent festivals en themadagen, o.a. de IJzertijddag.  

Niek Schuil-Heemskerk, docent Beeldende Kunst
In 2006 ben ik afgestudeerd aan de HKU Theatervormgeving. Maar al snel was ik werkzaam als fotograaf. Beelden maken is iets wat ik nog graag doe, maar nu door te tekenen of door beelden te maken en deze te fotograferen. In 2018 maakte ik mijn eigen kinderboek en dit vond ik zo gaaf dat ik sindsdien als illustrator werk. Daarnaast heb ik dit jaar mijn eigen cursusbedrijf voor makers opgezet.  

Schrijf je hier in voor een gezellige week vol theater!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Foto's van vorig jaar: Peter Pan


Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van de Niek Schuil. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Niek Schuil.