Vanaf januari 2021!

 

Werk je graag met je handen en vind je het leuk om nieuwe dingen uit te vinden? Werk je graag met verschillende gereedschappen en materialen of zou je dat willen leren? Dan is deze beeldende cursus echt wat voor jou!

 

We gaan ontdekken welke gereedschappen en technieken je kunt gebruiken om een ruimtelijk beeld te maken. Zodat je een brede kennis krijgt over het maakproces.

Het is vooral ontdekken en uitproberen.

 

 Zo gaan we een:

  • -eigen allweatherproof vogelhuisje maken (niet zomaar eentje, maar een fantasiehuis, die je zelf kunt ontwerpen zoals een architect dat doet)
  • -een stad solderen
  • -wezens creëren d.m van gutsen en schuren
  • -je eigen 3d plattegrond ontwerpen.
  • -Een lichtgevend insekt maken.

 

Ben je niet bang om vies te worden en zit je hoofd vol leuke ideeën geef je dan nu op voor de eerste lichting!

 

Deze cursus is al vol, maar laat je adres achter, dan houd ik je op de hoogte van volgende cursussen, vanaf september 2021 ook in het nieuwe atelier Driebergen!

 

Wanneer: maandag 11 januari - 15.30-16.45 

Waar: Nicolaas school Doorn (IJskelderlaan 2, 3941 HS )

HoeJe hoeft niets mee te nemen, maar trek voor de zekerheid niet je mooiste kleren aan.

Kosten: 150 Euro

(De cursus is voor iedereen bedoeld, dus mocht het financieel lastig zijn weet dan: er is mogelijkheid tot korting bij de gemeente, neem even contact op met me hiervoor).

  

Schrijf je hier in voor de kleurrijkste cursus op de Heuvelrug!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van de Prentenmaker. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Niek Schuil-Heemskerk. ©Prentenmaker